Wednesday, November 7, 2012

Tepuk Amai-Amai

"Tepuk amai-amai belalang kupu-kupu, tepuk zharif pandai mama upah susu, susu lemak manis santan kelapa muda, zharif jangan nangis mama pergi kerja"

Lagu tepuk amai-amai lagu kesukaaan zharif, kalau nanyi lagu nie die sibuk tepuk tangan tapi bukan kat tangan die (which sebelah tangan die & sebelah lagi tangan orang lain) senyum sambil nampak gusi yang tidak bergigi....

Sebenarnya bukan nak cerita perkara diatas...hehehe

Aaahhaaaa sebenarnya nak cerita pasal nie



Gamba diatas merupakan kolegen yea, namanya Luver9... aku nie jenis suke mencubanya sebenarnya...macam-macam kolegen dari yang murah sampai la ke yang mahal....kolegen mahal memang la bagus tapi sebulan nak maintain kadang-kadang berkira jugak. Kolegen murah pun bagus jugak tapi kesan nak diterima agak lambat maka hati cemburu dengan orang yang makan kolegen mahal.

Kolegen Luver9 dikategorikan sebagai kolegen harga yang ditahap serdehana harganya yang mana tak kurang dari RM100 dan tak lebih dari RM200...Khasiat kolegen nie sama macam kolegen lain such menganjalkan kulit, kulit makin putih, melembabkan kulit dan bagus untuk dalaman.

Luver9 nie cara makannya senang jer...1 scoop campur ngan 1 cawan air kacau dan minum (2x sehari - pagi dan malam) Manfaat siang segar sepanjang hari & manfaat malam untuk menegangkan kulit serta menutup pori-pori serta yang ehem-ehem pun dapat (18sx disitu yea, hanya yang sudah berkahwin yang dapat tau)

Testimoni dari aku : Suke sebab tak sampai sebulan pakai husband cakap makin putih. Pori-pori bekas jerawat masa study pun dah mula mengecil. Selain tu Luver9 nie mesra alam sebab mummy yang menyusukan pun boleh makan, mummy yang mengandung pun boleh jugak. Rasa besh macam rebina...weeiiiiiii..banyak lagi la manfaatnya sebab lain orang lain keberkesanannya.

Aku bukan nak promote tapi just nak share mende yang baik sebab x baik kedekut nie..No..No..No kedekut. Ye la al-maklum sekarang da nak masuk sweet 30 gitew maka sa-nya kene la jaga bagi husband makin sayang & peluk kuat-kuat.

Pada sapa-sapa nak try boleh mintak aku beli & memang tak amik untung. Harganya RM165 untuk sebulan. Maka tepuk amai-amai belalang kupu-kupu, tepuk anda pandai, tepuk dada tanya selera. Moh cantek bersama Luver9 kolegen.

#apapunyalagula#

1 comments:

FETTY AURA said...

hai wak,nak try BB Plus Colagen?if berminat boleh call fet 0177416477 :)

 

Noly Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal