Tuesday, April 12, 2011

Kenapa Aku Wat Blog

SALAM SEMUA :)


Mula kan hari korang semua ngn senyuman k...sbb senyuman boleh membawa berkat n insyallah kite akan happy whole day...

Fuh bersawang da blog aku...mmg kali nie aku super duper busy tp bab update game kat FB aku still sempat...hahahaha....

Kalau bab blog nie aku cume buke akaun aku tok bace story kwn2 aku je...Aku leh kata kan hari2 dok membaca blog kwn2, aku tgk kwn2 aku ade jek idea tok derang bebel2.. Byk tol story derang..seronok membaca cerita kawan tau, dr situ aku dapat tau ape perkembangan hidup derang...

Itu salah satu sebab kenapa aku stat berblog...sbb kwn2 aku nie kat fb just short update jer yg derang wat tp dalam blog cerita derang lebih detail... Lg pun melalui blog dapat mengeratkan silaturahim dengan kwn yg jauh gaks....
Aku da x tau ape yg aku merepek nie...Dh abis, x tau nk story ape lg..bye!!!! Hahahahaha!!!!



1 comments:

Anonymous said...

:)

 

Noly Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal